länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 10 april 2014

DT-Torsdag - Sandra

Hej!

Idag är det Sandras tur att visa upp sitt vackra kort och altrade tändsticksask hon skapat för Moa Pyssel!

Så här skriver hon:

Jag valde att använda den ena bilden till att göra ett kort (vit bas) som är 15 x 15 cm i storlek. Under själva motivet har jag satt en riven bit wellpapp, dels för att få lite dimension men också för att få en annan struktur. Runt motivet fäste jag en cremefärgad spets som går i samma ton som det mönstrade papper jag valde att använda.


Under bilden fäste jag små söta tusenskönor från Petaloo samt vita Soprano flowers från Prima. Två vita fjädrar fick symbolisera ängelns vingar och runt fjädrarna knöt jag en bit seam binding. 


I hörnet satte jag den fina metallfjärilen som var med i DT-kitet.


Den andra av de fina bilderna valde jag att altra en tändsticksask med. Jag klädde helt enkelt asken med vit cardstock på båda sidor. Sedan limmade jag dit bilden som fick prydas av samma spets som jag använde på kortet. Även här använde jag några vita fjädrar som jag stack in under spetsen. Tre tusenskönor i nederkant, dessa anände jag lite Stickles Stardust på. Drog även lite stickles runt kanten på motivet för att få lite glitterkänsla :) Superenkelt - och det är ju så mycket finare att ha en "piffad" tändsticksask framme än en vanlig ;)


Material från Moas Pyssel:


Tack Lotta för att jag fick gästa!
Kram Sandra

2 kommentarer:

Lotta sa...

Tusen tack Sandra för att du vill designa åt oss en torsdag! Och vilka underbara alster du gör! Både kortet och tändsticksasken. Visst vill man gärna ha framme asken när den ser ut så här! kram din mama för idag :)

Jok_96 sa...

Åh så vackra alster du har skapat, riktigt ögongodis.

Kram Johanna.