länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 12 april 2014

Hipp hipp hurra för vår Johanna idag!

Hejsan!

Idag är ingen vanlig dag för det är vår DT-Johannas födelsedag! Och ska man väl få ett kort av sin Mama då? Jag skickade det i torsdags så jag hoppas posten var snabba i benen. :)

Ett stort J har jag satt dit för att visa att det är till J-Johanna!

Saturated CanaryPå det här kortet trängs många av mina favoritsaker! En bård utstansad ur en dies (älskar bårdar, de gör det där lilla extra!) En Saturated Canary stämpel som jag aldrig tröttnar på, hon heter Bella. Wood veneers, det är spännande med ett annat material som bryter av. En dekoration i lera som jag gjort i en mold maker form och sedan målat med Inka Gold. Just denna har min dotter färglagt. Hon och jag brukar byta, för jag målar för mycket på mina, hennes blir mer Shabby Chic, precis som jag vill ha dem. 

Ha en jättebra födelsedag vännen!

kram Lotta

1 kommentar:

Jok_96 sa...

Åh detta kort är så ljuvligt, ännu mera i verkligheten. Tack snälla för mitt underbara kort.

Kram Johanna.