länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 2 april 2014

Påskort

Hej,

Idag är det onsdag och premiär för mig, Ejja, att blogga som fast desinger här. Det känns otroligt spännande och jag är väldigt glad och stolt att vara designer för Lotta och Moa Pyssel.
Onsdagar är de dagar ni kommer att se mina alster på och jag hoppas att jag ska kunna inspirera er.

Idag visar jag ett kort där jag använt mig av en påse, 22x12 cm, som bas. Jag har vikt den på mitten och sedan dekorerat den med designpapper och olika dekorationer.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAXoterY4IMeF0nue_Yitkz_RmySYZnPhmN0fhjjtXHar3CudZ6IuImEDKiajHw9ybPUtX_xcjXOLDY2pukLwr1BDh1Pte4DPnsCSVTMD8FzQayRY8WWvprRNQ8mjTbL0MiPpHazooXeTH/s1600/MoaPy1.jpg

Har stansat ut "hörn" av dies från Noor!Design - Joy, fäst ett underbart litet hus bedvid och dekorerat med vackra blommor från Magnolia och ett par rosor.

Vimplar får pryda kortet med det lilla budskapet. De är så söta och har ett snyggt mönster.

Insidan är sparsamt dekorerat. En tag med en hälsning och på andra sidan finns också plats för lite text. Ett par hjärtan i trä ger en härligt känsla. En större tag (blå) kan dras ut och där kan man skriva något eller varför inte fästa ett foto där?Material från Moa Pyssel:
Dies - Joy!Ribbons&Bows - Vimpel (ej i lagar)
 
Önskar er alla en härlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 
 
 
 
 


4 kommentarer:

Lotta sa...

Välkommen till Moa Pyssels designteam!! Så vacker påse du gjort! Snygg vattenstämpel också. Jag gillar hur du kombinerat de två vimplarna och visst ska jag ta in den diesen i lager igen! Tack för inspirationen! kram Lotta

Jok_96 sa...

Så underbart ljuvligt kort, älskar färgerna.
Kram Johanna.

Louise sa...

Varmt välkommen till teamet. Du har gjort ett helt fantastiskt alster. Gillar det mycket. Kram Louise

Cattiegirl sa...

Verkligen jättefintkort, med massor välarbetade detaljer. Och vilket urläckert fågelhus!
Kramar
//Cattie