länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 4 april 2014

Project life

Hejsan på er!

Nu var det dags för ett DT inlägg från mig och denna gång har jag testat något för första gången. Har ju sett helt underbara sidor med just detta så jag blev så sugen. Är ju inte en LO fantast då det känns som om jag inte riktigt hittat min stil att få ihop det som jag vill på LO så jag ville se hur detta var.
Projet life var riktigt kul och jag kommer säkerligen göra fler sidor och ju mer jag sätter mig in i det desto mer upptäcker jag. Det finns ett helt universum att upptäcka med saker om detta så det ska bli intressant.

Vad jag hade för tema på min första sida då? Jo jag tog det säkra före det osäkra och använde mig av min älskling till vovve. det går ju inte att misslyckas med henne som tema. Inte nog med det hon var till fotografen för några veckor sedan så jag använde mig av en del av dem korten givetvis. Ett av korte har jag tagit själv dock.

Så här ser ni hela sidan.

Jag har inte använt mig av någon journaltext utan ville ha den ganska enkel ändå.


Här har jag använt tre av korten som togs hos fotografen och jag har sett dem på ett PL kort, texten är så passande rakt igenom.


 Kortet jag tagit själv under en av våra promenader. Jag satt det på ett grått cardstock som bakgrund.


Två PL kort. Texten med namnet är klisterbokst'ver som följer med ett av kiten från Moa. Kortet med Cindy har jag satt i en die som är som ett polaroidfotoram.


Ytterligare en bild från fotografen som jag satt på ett grått cardstock. Texten hade jag på datorn.


Sen ytterligare ett kort som jag sedan satt på ett PL kort och sen en pil som följer med i ett chipboardkit från Moa.


Hoppas ni gillade det.
Kram Pia Puma

Material från Moa Pyssel
Album kit4 kommentarer:

Unknown sa...

Super snyggt Pia!! Vackra foton och så snygga färger och design! ♡ kram Lotta

Im just me - Marleen sa...

Stunning page.. I DO love PL xx

Jok_96 sa...

Så vackert, du får mig att vilja prova på.

Kram Johanna.

Cattiegirl sa...

OMG! Helt ofattbart att det är din första gång!? Otroligt clean:t, avskalat och balanserat! Superb!
Å vilken bedårande söt vovve! :-)
Kram
//Cattie