länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 1 april 2014

Vi åker till Kalmar

Hej!

Ja, på lördag åker Moa Pyssel (och hela familjen får följa med) till Kalmar! Det är över dagen och det är till en liten scrapträff. Det känns skönt att få testa på hur det är att åka med butiken, men inte till så stort arrangemang. :) Det kan dock hända att lagret inte stämmer på lördag och söndag (5 och 6 april). Jag kommer gå igenom det på måndag (7 april) nästa vecka. Men fram tills dess är det bara att shoppa på, lagret stämmer bra nu.

Med till Kalmar ska:


En Big Shot! Kanske att det är någon som ännu inte har en sådan underbar maskin! :) De kommer sedan säljas i den fysiska butiken. Jag har tyvärr för ont i ryggen för att klara av att sälja dem på nätet. (Kanske kan göra det senare när jag anställer Jocke, han är stor och stark! :)


Skimrande hydrangeas. De får också ge sig ut på resa.


Den här diesen har jag suktat efter så länge. Jag köpte förstås inte bara en till mig utan en till dig också. En del äldre dies blir aldrig omoderna, det här är en sådan dies.

Och till sist lite häftiga annorlunda cardstock så som...


real burlap cardstock. Jag kommer sälja dem styckvis och senare på webben ett par stycken tillsammans. Det var ett litet smakprov på nyheter som kommer visas i Kalmar först. 

Vi kanske ses i Kalmar!? kram Lotta


Inga kommentarer: