länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 13 maj 2014

Både kortmakeri och Project Life

Hejsan!

I takt med att vi blir mer och mer bitna av Project Life i designteamet, så växer den avdelningen hos Moa Pyssel. Nu väntar jag på framkallade kort från Fuji. De har ett specialerbjudande som kom med posten igår i ett av reklambladen. Jag har tänkt att PLa baklänges. Till min hjälp kommer jag ta min privata facebook, min kalender, fotografierna i mobiltelefonen. Vi lämnar mer spår efter oss än tidigare, så jag tror det kommer gå att kartlägga veckorna baklänges i alla fall detta år.

Jag har tagit in större förpackningar med Project Life som t ex.


Jag tänkte att de måste ju fungera att skicka fraktfritt. Men nej, det gör de inte! Jag får inte ihop det. Hur jag än räknar så kan jag inte sälja dem med vinst, och då går det ju inte att lägga in dem i nätbutiken. :( Så det verkar som att jag kommer få sälja de större förpackningarna i fysiska butiken. Det var inte så jag hade tänkt, men, men.

Kanske kan jag locka en och annan att komma hit till Mantorp istället? Förhoppningsvis! :)


Däremot, de glada nyheterna, är att de här förpackningarna går att skicka för inte så otroligt stora summor, så de är i alla fall möjliga. De innehåller 50 kort och kuvert och är jättefina.

När det gäller kortmakeri så har vi fått in lite nyheter i både stämplar och dies.
Nya dies är de här superfina:
Denna har jag använt i dagens inlägg i min privata blogg där jag designar för Passion for ProMarkers. Så vill du se den kan du hoppa över till Lottas privata blogg efter kl 11.00 idag. :) Det finns ett matchande hörn till den här bården också. Det är viktigt att embossa diecuten när man stansat ut den, annars syns inte rosorna.

Må så gott och hoppas ni lyckas få till lite pysseltid i vår-regnet!
kram Lotta

Inga kommentarer: