länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 30 maj 2014

Dekorerad påse

Hej på er!!

Idag vill jag visa er en dekorerad påse med tillhörande tag.


Pappret kommer från prima - Fairy flora collection / sunny day, väldigt färgglatt och härligt på baksidan av påsen  ser ni mera.  Finns i den fysiska butiken.Här ser ni tagen och så har jag stansat ut en härlig blomranka från joy - rosenbord
Lite tyll och seambinding har jag bundit i toppen, blir lite lättare att ta upp tagen från påsen då. Det är samma papper, bara att jag har vänt på det :)   Gemet är till för att fästa pengar i.Här ser ni lite läckra blommor, rosenband och dem fina chipboard dominobricka från Jenni BowlinSeam binding har jag knutit fast i en förpackning som följer med blommor, tycker dem är så fina och bara för att blommorna är slut, så behöver man ju inte kasta förpackningen ;)


Ni ser också liten snutt av pärlswirl från bo bunny i det högra hörnet  och så den ljuvliga fjärilen  uppe i vänstra hörnet.  Lite blommor och så en fin doily.

Nu vill jag önska er en härlig helg, själv ska jag åka till Mantorp på underbar Dt- träff och passa på och shoppa i den underbara butiken Lotta har och träffa alla i teamet, som jag har längtat.

Kram på er / Johanna.


Material från moapyssel:

Papper från prima Fairy Flora Collection - sunny day  ( finns i den fysiska butiken)
Blommor från magnolia, petaloo premier och från fysiska butiken.
Doliy - från bo bunny
Fjäril - från den fysiska butiken
Pärlswirl från bo bunny - frosted jewel
Die - rosenbård från joy  noor design
Chipboard dominobrickor - Jenni Bowlin

2 kommentarer:

Eivor Larsson sa...

Jättefint!! Gillar detaljerna och färgerna. Tack för inspirationen!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Lotta sa...

WOW så läckert! Och visst är papprena underbara? När jag hittade dem hos en liten grossist, så hoppade jag upp och ner på stolen av glädje. :) Ja, så läckert det blev med primas förpackningspapper!! Vad du är kreativ vännen! Längtar till imorgon när jag får krama om dig på riktigt!!! kram Lotta