länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 29 maj 2014

DT-torsdag - Ina

Hejsan!

Idag har turen kommit till Ina som altrat en ask och visar oss. Ina är inte van att blogga och det kan kännas lite konstigt i början. Men jag lovar, man vänjer sig! Vi svenskar är ofta lite försiktiga och kan tycka det är jobbigt att visa upp saker och vara stolta över dem. Jag hade det precis likadant i början. Jag fick bita ihop som bara den för att kunna blogga och visa upp saker. Men det blir bättre med tiden. Jag lovar! Och här har ni alla chansen att få hjälp med att göra era första blogginlägg och vara stolta över dem! DT-torsdag är ett första steg på vägen för att hjälpa er i och med att jag gör ert första inlägg och hjälper till med vattenmärke etc (om ni behöver det). Tillsammans är vi starka!

Ina skrev: -Jag försöker testa på lite av varje, kort, olika slags askar. Mest gör jag olika askar. Jag använder inte så mycket saker utan tycker om när det är stilrent, ibland blir det mer, ibland mindre.

Här har jag använde en vanlig fyrkantig ask.

Jag klädde den i papper Pion Design ”Grandma´s school” och chalkade kanterna.


Jag klädde asken med vitt bred spets.I mitten lade jag underst en doilies från BoBunny och på den lade jag en fågel charm samt rosor i olika bruna toner. Överst lade jag på var sin sida två stansade fjärilar med bruna blommor på,
På den ena kanten satte jag på fjärilen en söt klädnypa som jag målade svart.


Voilá! Här ser vi hela asken!

Material från butiken:

*Tack så mycket Ina för att du ville designa åt oss en dag! Kram Lotta


4 kommentarer:

Jok_96 sa...

Så härlig ask du har skapat.
Kram Johanna

Susy sa...

Mycket vacker ask!

KRAM SUSY

Anki sa...

Åh vilken fin ask du har gjort. Blev sugen att göra en jag med. Tack för inspirationen =)
/Anki

Anonym sa...

Tack snälla ni! / Ina