länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 17 maj 2014

Fortfarande SN@Pare men..

Hej!

Jo, det är så. Jag har redan gett mig på att börja med det större formatet. Man måste ju testa! Och nu när jag har "sn@pat" ett tag i mindre format så känner jag mig mer redo. Fast jag kommer fortfarande fortsätta med mindre formatet parallellt. Jag tycker man kan smacka på mer skoj i det mindre formatet och fortfarande är det ok för ögonen. Nu när jag vågar mig på det större formatet så är jag lite mer sparsam med dekorationer.


Allra roligaste att göra just nu! Vecko-kortet! Som ni ser har jag lite att scrappa ifatt. Ja, hela året är oscrappat, men jag ville börja med en rolig vecka och då blev det vecka 4.


Jag har använt en dies som jag använt här och där på hela sidan. Det ger ett enhetligt intryck.
Den är diesen kommer från Taylored Expressions.

Detta papper kommer från serien Bloom av We R Memory Keepers.
De förpackningarna kan hämtas i butiken eller köpas men då tillkommer frakt. Det är nytt i butiken, och är för att jag ska kunna utöka mitt sortiment. Album samt PLkit är helt omöjligt att sälja fraktfritt. Men jag kommer försöka ha så få varor som möjligt i den kategorin, för det är mest fraktfritt jag vill sälja. Det är så smidigt. Och snabbt. Och så gillar jag att inte ta ut avgifter.


Hela sidan går i gult och turkost. Det här designpappret kommer från Echo Park och finns i fysiska butiken.

Alla stickers kommer från SN@Ps serie DIY.


Här ser ni hela uppslaget. Eller halva, jag är inte klar med hela veckan. :)

Må så gott och scrappa lugnt!
kram Lotta
Inga kommentarer: