länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 25 maj 2014

Kattkort

Hejsan!

Idag tänkte jag visa ett kattkort i rosa med en av mina nya favoritstämplar från magnolia. Kortet innehåller många detaljer som jag bara älskar. 


Pappren kommer från magnolia och maja design


En närmare bild på den underbara stämpeln som jag färglagt med distress ink.


Även på denna har jag använt mig av papperslera och Martha Stewarts silikonformar. Här ser ni en stjärna som jag färgat in med distress ink i en mini mister blandat med vatten (victorian velvet) sen borstat över med lite inka gold platinum.


Blommor och sen en ytterligare en Martha lerfigur i form av en fjäder.


En Martha fjäril och magnolias hjärttag skymtas i bakgrunden.


På tagsen satte jag både rosa och vit seambinding, här ser ni de rosa.


Jag älskar ju lerramarna men på denna har jag använt mig av en pappersram som finns hos Moa pyssel och den passade så fint in att rama in den lilla kissen som ska föreställa den andra som en liten kattunge. Fjärilen i hörnet på ramen är Marthas men den gick sönder under torkningen så det blev en fjäril som har vingarna ihop istället och det funkar lika bra. Sen ytterligare en helt underbar sak är den rosa tofsen visst är den vacker, finns i ett paket med flera i olika färger. Jag bara älskar dem.

Hoppas ni gillar det ni såg och sköt om er.
Kram Pia Puma

Papper
Magnolia miniworld; Butterfly dreams pink butterfly, A christmas story angels calling.
Maja design
Cardstock
Shabby shic treasures; tassel pastellDies
4 kommentarer:

Lotta sa...

Åh wow så snyggt kort!! Underbar färgläggning med distresserna och så vackra dekorationer! Älskar ditt kort! kram Mama :)

Anna sa...

Wow aåå snyggt!!!
Kramis

Marrie sa...

What a lovely card !!
I love the image she is so cute!!

Hugs Marrie

Miapuh sa...

jättefint, vad är det för dies du använt som grundstomme?