länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 9 maj 2014

Kort med Gorjuss girl

Hej på er!!

Idag vill jag inspirera er med ett nytt stämpel märke för mig, nämligen en gorjuss girl.
Dem är så söta, så nu äger jag flera ;)Motivet är färglagt med copics.  
Jag har stansat ut motivet med en dies från marianne design, denna är slut just nu, men kommer att komma in igen.    Den underbara fjärilen finns i  butiken med många härliga färger i samma påse.
Stället, det som kortet står på är sååå användbart och kan skickas med korten, så mottagaren får en ställning, så smart. Diesen kommer från joy - Card stand 1 , om den inte finns inne för tillfället, så vet jag att Lotta tar hem den med jämna mellanrum ;)Här har jag satt en blomma i flickans hår, förhöjer det hela lite mer tycker jag ;)


I hörnet har jag satt en bit av pärlswirl från Bo Bunny - frosted jewels


Så här blir kortet när man öppnar det, tycker det var en härlig vikning.

Jag önskar er alla en riktigt härlig pysselhelg.

Kram Johanna.

Materiallista:
Papper från Maja design
Dies (den runda) från marianne design
Dies (stället) card stans 1 joy
Stämpel - Gorjuss girls
Blommor, finns både i webbutiken och fysiska butiken
Fjäril

pärlswirl från Bo Bunny - frosted jewels

4 kommentarer:

Lotta sa...

Så underbart fint! Och gorjuss girls ligger mig så varmt om hjärtat, de var det första stämpelmärke jag testade. :) Underbart fint kort i så milda toner, härlig romantisk känsla i kortet! Tack så mycket för din inspiration Johanna! kram Lotta

Louise sa...

Mycket snyggt
Kram Louise

Eivor Larsson sa...

Säger bara ett ord.. UNDERBART!!!
Gillar att du kört diesen typ runt, men "sparat" stämpeln. Ska absolut prova.

KRAM från mig,
Eivor/Ejja

Susy sa...

Ljuvligt fint kort, Johanna!
Så fina dekorationer och underbart söt stämpel!

KRAM SUSY