länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 7 maj 2014

Layout med canvas och dies detaljer

Hej,

Layout-scrappare som jag är kan jag inte låta bli att idag visa just en layout. Jag har använt vackra dies, lager-på-lager, canvas och trädekorationer på min sida och jag hoppas att jag kan inspirera er.
 
Det blev en fin detalj att använda dies. Bården i grönt har jag embossat för att få fram det vackra mönstret som den har. I butiken finns det otroligt många dies, så ett tips är att ni kikar in här.

 
Jag tycker om att använda olika material på mina alster. På denna layout blir en tag i canvastyg och vimpel i trä med fin text fina detaljer. Det finns olika former på tagsen i canvas och dekorationerna i trä finns med olika texter och ord.
 
Detta lilla alfabet har jag fallit pladask för! Alfabetet finns i både svart och vitt och är väldigt användbart. Bokstäverna är ungefär 7 mm höga. Ett måste i pysselrummet!

Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er en fin dag!
Eivor/Ejja

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh wow vad supersnyggt! Jag håller också på med en layout, det är så härligt att växla mellan layouter, PL och kortmakeri. Älskar alla trä och canvas detaljer. Underbar komponering av färger och material! kram Lotta

Anonym sa...

Gu så läcker, dina LOs är bara så snygga.

Pia Puma