länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 14 maj 2014

Mitt första PL-uppslag

Hej,

Idag blir det ett inlägg om populära Project Life. Jag har hört så mycket om det och jag har blivit så nyfiken. När Lotta tog hem mer av produkter till detta, var jag ju tvungen att prova. Slutsatsen som jag drar av att ha provat, är att jag kommer att fortsätta. Jag är fast! Här ska det skapas album!
Det är ju helt perfekt hur många bilder som bara vips är i ett album. Sedan att lägga till dekorationer som en extra vacker detalj, det är alldeles perfekt och galet roligt.

Till att börja med måste jag bara visa mitt fina Sn@p album som jag har börjat fylla. Visst är det underbart. Finns i den fysiska butiken.
Jag kommer att visa ett par av mina första sidor och jag har skapat i det mindre formatet 6x8. Det passade en nybörjare som mig perfekt.
Älskar de fina kort som kan användas både som bakgrund till fotona och som journalingkort. Denna sida blev med svarta och vita kort, randigt och prickigt.
Att använda overlays tycker jag blir en riktigt snygg detalj och det är roligt med ett ord eller text på det sättet på fotot. Helt enkelt = me like!
Jag tyckte om att använda papper och dekorationer från Simple Stories - DIY. Klara färger, som syns och som verkligen ger en härligt känsla.
Jag har klippt ut en liten ruta från ett av papprerna (15x15) som jag skrev lite journaling på. Dots får dekorera och liva upp en randig ruta. Jag har också dekorerat ena fotot med en fin overlay och stickers får bli en liten detalj på ena hörnet på ett av fotona.
 
Material från Moa Pyssel:
Album i rosa - fysiska butiken
Bokstäver - Sn@p! - DIY - Letter stickers (för tillfället slut i shopen)
 
Önskar er alla en underbar onsdag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja
 

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så vackra sidor Ejja!! Jag blir så inspirerad av att se dina sidor och vill genast PLa :) Fast först måste jag packa lite ordrar så Moa Pyssels kunder blir glada. kram Lotta

Cattiegirl sa...

Oh, så himla läckert! Det är precis min stil - man blir så glad bara av att se sidorna! Håller med Lotta: allt man vill är att börja plocka med allt fint PL-godis!
Kram
//cattie