länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 6 maj 2014

Mycket nytt i butiken!

Hejsan!

Först har man någon vecka då det inte kommer någonting. Sedan kommer allt på en gång! Ketchupeffekten brukar jag kalla det när alla lyckas leverera sina varor till oss på samma dag. Så nu har jag mycket att lägga in i veckan. Jag ska försöka ta lite varje dag så blir det inte övermäktigt. :)

Jag kan visa lite sneakpeaks och berätta lite om sakerna som kommit.


Vi börjar med alla stämplar som kom igår! Det var mycket olika stämplar från Wee stamps. Dels gamla godingar som den här stämpeln (Pia Pumas färgläggning, visst är hon duktig?!) och så nya bekantskaper. Och jag passade på att prova 2 andra märken också. Dels Elisabet Bell samt ett nytt namn som jag aldrig testat. Min dotter blev helt förtjust i den stämpeln där en ung kvinna håller i hatten. (Ni får snart se själva!) Kanske behövs det hos er också, hålla i hatten? Här på Östgötaslätten blåser det alltid! Det var nog bland det första jag lade märke till när jag blev en Östgöte. Att vart man än skulle cykla så hade man motvind. Hemma i Närke bor man mer som i en gryta och vi var skyddade av både berg och skog så där blåste det inte så mycket.Här ser ni en av de nya diesen som kommit. Det är de engelska diesen Tattered Lace som landat i vår butik. Alltid roligt att få testa nya märken!


Och här har vi en massa härligt till Project Life som kommit. Det är produkter från We R memory keepers. Jag hann lägga in två produkter från dem i den nya kategorin, innan det ringde på dörren och sedan hade jag inte tid att lägga in fler, för leveransen med Tattered Lace kom. :) 

Och en annan sak som jag ska lägga in är den här supersöta häftapparaten från Timpan. Tim Holtz. :) 


Ja, själva häftapparaten kanske inte är supersöt men när man häftar med den blir det verkligen mini-klamrar och de är söta! :)

Det är lite av det som händer hos Moa Pyssel i veckan.

Idag har vi öppet på förmiddagen också, och då brukar jag passa på att både lägga in nya varor i lagret och packa ordrar. 

Hoppas att ni har det bra och att vi hörs! kram Lotta
1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Ojoj så mycket fint som kommit in!! Det är underbart och jätteroligt att se allt som kommer. Måste självklart gå in i shopen och kika...Önskar önskar runt i ring *ler*.

Trevlig dag!
Kram från mig,
Eivor/Ejja