länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 24 maj 2014

Vintage Autumn Basics

Hejsan!

Ja, till det här kortet har jag använt mig av de vackra designpapper från Maja design som heter Vintage Autumn Basics. Vackra färger och design, och trots namnet så passar de att användas även i maj. Eller vad tycker du?


Och ser du pärlorna, två vita och en lila? Ja, jag vet, den är egentligen gammelrosa/brun/lila men så kan jag väl inte förklara i deklarationen när jag skriver om produkterna. Men visst är den färgen snygg och passar så bra till det här pappret? Det är de "lila" pärlorna från Joy som är så snygga.


Jag älskar att använda dekorationer i lera. Och just den här har Johanna gjort till mig (så glad jag blev över den överraskningen vännen min!) i ligth lera från Martha Stewart. Vi har den leran i butiken, men jag har inte hunnit göra något med den själv, men jag har hört mycket bra om den. Och det blir så lätta dekorationer av den. Här ser ni också en av favoritdiesen från Joy crafts som fått skära ut blad till kortet.


Ett enklare kort så här i sommarvärmen. :) Tack är skrivit med bokstavstämplar från Joy och stämpeldynan är favoriten från Memento. Jo, och kortet är utskuret med en Lifestyle crafts dies, nesting frame 10.

Material från Moa Pyssel:

Må så gott! kram Lotta1 kommentar:

Cattiegirl sa...

Så fint och användbart kort!
Kram
//cattie