länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 17 juni 2014

Anno 2011

Hejsan!

Det kanske inte är någon som missat att vi har fått in serien Corinne från Prima från år 2011 på Moa Pyssel. Det är mina absoluta favoritblommor av alla sorter, alla år, alla tillverkare!
Och nu har vi dem! Vi fick in massor av vackert, och jag ger er en sneakpeak innan jag lägger in dem i lager. Kanske kommer ta ett tag att få in allt, men det ska vara gjort innan semestern i alla fall.

Jag älskar att blicka ut över världen och se vilka vackra scrapbookingprodukter jag ska ta hem. Och ibland blickar jag bakåt och tar in raringar som har varit svåra att få tag i! Och jag köper så klart in till dig med!
Nytt och populärt är såklart också spännande och härligt, men ibland... vill jag ha rariteter. Och det är är de!


Corine från Prima!


Polka dots är inte heller så lätta att få tag i nu för tiden. Men gissa vilka som har dem?


Det här är också en av mina favoriter, och också ett av de första inköpen jag gjorde till Moa Pyssel. Men jag fick inte tag i så många som jag önskade eller så många färger som jag ville. Nu har jag fler! Mystiska äro livets vägar!


Soprano är också en favorit från Prima. De här får mig att tänka på het sommar, solnedgång och brinnande skaparlust.


Kallor och tulpaner i samma förpackning. Allt matchar!

Jag ska passa på att arbeta lite ikväll, Emma sover och Jocke är ute och cyklar. Må så gott! kram Lotta

2 kommentarer:

Eivor Larsson sa...

Det här gillar jag, gamla favoriter! Nice! Sedan ,Wow!, så mycket fint du fått in!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Eivor Larsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.