länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 15 juni 2014

Äntligen semestertider.

Ååååååh vad jag längtar. Började räkna ner till semester för flera veckor (månader) sedan men nu är det bara 4 arbetsdagar kvar sen går jag wooohoo. Vad komemr jag göra på min semester då tänker ni, ja givetvis kommer det bli en hel del pyssel när jag inte behöver gå och lägga mig tidigt längre för att gå upp till jobbet kl 04. Samtidigt får jag även tid att sitta ute i solen och planera mina projekt.

Idag kommer ni få en liten försmak av ett riktigt sommarkort och sen har jag ett "Less is more" kort i mörkare färger där jag använt mig av dies och ett mönsterpapper som dekoration.

Först ut då är mitt "Less is more" kort med namnet Londoncats by night. Min tanke när jag ser det är lite blandning av London, Aristocats och nattetid givetvis.


Om ni inte redan förstått det så är jag svag för missar ;)


En enkel dekoration av rosor, klockcharm och natursnören.


Inuti valde jag en egen die som jag hade med katt på givetvis för att följa upp temat.


Sommarkort

Så mitt sommarkort som inspirerades av en underbar vän Majsan som är en hejare med dies. Var ju tvungen att lifta och göra en egen variant med hennes kantdies. Älskar dem.


Detta kort är inte heller överdekorerat egentligen utan jag ville framhäva de somriga färgerna och magnoliastämpeln på flickan i badkläder.


Pappret kommer från Maja designs nya kollection och har citroner på sig. Fjärilarna är infärgade med distressen squeezed marmelade. Den påminner om pressad citron så visst passar den till det underbaramaja pappret.Lite blommor och ett lerlöv fick pryda hörnet.


Inuti kortet dekorerade jag med joys underbara sommardies bl.a denna bikini. Satte lite bling på dem för lite extra effekt.


Här ser ni hela insidan men även joys underbara flip flops som pryder den andra insidan.

Hoppas ni gillade det ni såg och ni glömmer väl inte bort vår TÄVLING som pågår nu. Nyfiken kika in och kolla och var med så kanske du vinner.


Material från Moa pyssel

"Londoncats by night"
Mönsterpapper från fabscraps
Charm

Dies 
Kattfamilj

Sommarkortet
Dies
1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vad snygga kort båda två!
Ibland är det så vilsamt att se CAS kort tycker jag! Ombyte förnöjer! Jättesnyggt kort med Maja designs nya papper också. Härlig kortvikning, blev jättesnyggt! kram Lotta