länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 1 juni 2014

Dt träff hos Moa pyssel

I lördags var jag på DT träff på Moa pyssel tillsammans med de andra i teamet. tyvärr kunde inte alla komma av vissa skäl men det blir fler gånger.

Själv åkte jag upp på fredagen och mötte upp Louise och hennes dotter i Linköping där vi skulle bo på Frimurarhotellet till söndagen.
Efter en dags spatserande på shoppinggatorna sa både mina knän och ben upp så det var skönt att komma tillbaka till hotellet och vila upp sig lite.


På lördagen kom Lotta på Moa pyssel och hämtade oss utanför hotellet och körde hem oss till hemmet och butiken. Där fick vi en liten rundvandring och en inblick i alla mumsigheter som fanns att köpa. Kan tillägga att det kliade ordentligt i fingrarna. Vill ha, vill ha, vill ha.

Sen gick vi in i och tog våra platser vid bordet som var uppdukat för oss och på varje plats fanns ett paket till var och en av oss. I paketet hittade vi en helt underbar kaffemugg med Moa pyssels logga. Redan en favorit här hemma och sitter med den här vid datorn med kaffe i.

Efter en stund kom Johanna som hade även hon bott över inne i stan hos en god vän. Det blev en massa prat, prat, skratt, prat mm Pysslandet kom inte igång de första två timmarna i varje fall.


Här kan ni se Lotta och Johanna igång med pysslandet efter ett tag i varje fall.

Louises dotter Emilia var ju med och hon satt mest och färglade med copocs. Visst är hon superduktig.


När jag kom hem på söndagen tog jag kort på allt som jag fick med mig hem som jag shoppat. Det var lite mumsigheter i denna högen. Grymt nöjd efter helgen. Den fina muggen ligger i högen med ;)

Undrar ni nu vad jag fick gjort under lördagen?
Det kommer här ;)

Givetvis ett kort i rosa med en av magnoliastämplarna från animal of the year. Visst är den söt.
Färglagd med distresser som vanligt.

Köpte Martha Stewarts lera som är mjukare än pappersleran och gjorde figurer i även de nya silikonformar. Ville testa om det gick att färga in precis som med pappersleran och som ni kan se gick det galant.
Klockdien är även den nyinköpt.

Hittade en underbar spets och löven kommer från samma serie som fjärilarna i silikonformarna.

Den lilla fjärilen i samma serie.

Vill tacka Lotta och alla vi träffade under helgen för en kanontrevlig helg. Hoppas vi gör om det snart igen.

Material från Moa Pyssel

Mönsterpapper; magnolia (fysiska butiken), joy craft
Cardstock

Martha Stewart silikonform

Spets

Dies
Marianne design (tillfälligt slut), lifestyle craft nesting frame 10.

2 kommentarer:

Susy sa...

Så roligt att läsa och vilket underbart kort!

KRAM SUSY

Lotta sa...

Och kortet är ännu vackrare i verkligheten! Underbar färgläggning och vackra dekorationer! Var så skoj att äntligen få träffas! kram på dig