länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 8 juni 2014

Handgjorda Pl kort

Hej på er!

Idag tänkte jag visa lite handgjorda Pl kort som jag pysslat lite med. Ibland kan det ju vara så att man inte har just de korten som passar till det uppslaget man ska göra och varför inte testa göra egna. Finns massor med underbara stämplar att använda och även dies givetvis. Jag ska nu visa lite olika som jag gjort både med stämplar, dies och infärgning.Jag valde att göra 3x4 kort så jag skar ut rätt storlek och sedan stansade ut rundade hörn. men man kan även ha kantiga med om man vill det.


Tog en distressdyna, ink blending tool och sedan en punchinella för att ha som stencil för att få ut mönstret. Lade punchinellan mot kortet och duttade på färg med ink blending tool.


Här ser ni hur mönstret blev och man kan använda fler färger om man vill. Finns inget rätt eller fel.


Efter det valde jag ut lite olika stämplar och dies. Skar ut lite pappersbitar med som jag nitade fast med häftpistolen för extra effekt. Vissa kort kan man ha endast en stämpel på eller dies och vissa kan man köra båda. Bara att tuta och köra.


Dessa underbara dies från little B är kanon till PL. Älskar dem redan.


Storken tillhör samma serie som luftballongen från little B. Visst är de söta.

Alla stämplar och dies förutom den stora textstämpeln kommer från moa pyssel.
Hoppas ni blev inspirerade och testar själva för det var riktigt roligt.

Många varma kramar
Pia Puma


Material från Moa pyssel
1 kommentar:

Lotta sa...

Sååå snygga! Kanonfina dies från Little B har du också använt. Tur de är på väg åter i lager till Moa pyssel. kram Lotta