länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 22 juni 2014

Lite manligt CAS kort

Ja då har i stort sett min semester börjat nu och redan har jag hunnit med två kort varav ni kommer få se ett av dem här som jag bloggar för Moa pyssel. det andra kommer visas på min egna blogg men även det ett CAS kort.

För de som inte vet så står CAS för clean and simple.

Jag ville ha en liten utmaning, nog för att dessa less is more kort är en utmaning i sig men jag ville ha lite extra och göra ett lite manligare. Har annars grymt svårt att få ihop manliga kort men tycker ändå att jag fick ihop det ganska bra. Inspirationen hittade jag på pinterest som jag tycker är super om man vill ha tips och kanske få idéer. Just detta är ett som jag liftade därifrån men lade till lite extra touch.


Här ser ni kortet i sin helhet. Jag valde papper från ett paperpad som jag köpte på DT-träffen, likaså luftballongerna som är en dies tillhörande little B, visst är de söta. Även en lerfigur från Martha Stewart fick vara med på denna.
 

Här kan man se diesen lite bättre. Molnen är en egen dies men tror det är memory box. fixade lite med dem med distresser och ink blending tool för att inte få dem helt vita och platta.
 

En liten Happy B-day nere i hörnet. Dekorerade även lite halvpärlor runt kortet på olika ställen.


Insidan är sparsamt dekorerad men även där satte jag en luftballong och lite halvpärlor.

Tror jag kommit in i en CAS period och det är skitkul att kunna använda alla de där underbara pappren som har jättefina mönster med stora bilder på med som annars drunknar i allt småplock som jag brukar ha på sen var det kul att inte göra ett rosa kort för en gång skull,fast ett rosa manligt hm nja kanske inte riktigt.

Önskar er en trevlig sommar.

Material från Moa pyssel


Dies 

2 kommentarer:

Lotta sa...

Så snyggt kort! Och jag skulle också behöva göra lite mer manliga kort. Jag är också inne i en mer CAS period nu. Det känns lite lättare med de korten, ungefär som att man bär färre klädesplagg på sommaren. :) Tack för inspirationen och de där söta luftballongerna är verkligen fina. kram Lotta

Ulla sa...

Jättesnyggt kort och så manligt, härliga färger.
Kram Ulla