länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 21 juni 2014

Mitt designteam

Hej!

Ja, jag kanske har sagt det förut, men det tål att upprepas. Jag har världens bästa designteam. Inte bara är de duktiga, stöttande, söta, utan de är de snällaste och givmildaste scrappare som finns också! Jag har inte berättat vad jag fick av dem när de var här på träffen... men det ska jag göra nu. Jag tappade hakan ett par gånger kan jag berätta.


Här ser ni en av gångerna jag tappade hakan. Det fångades upp av DT-Cattie. Det var när jag fick tavlan av mina tjejer. De hade alla gjort varsin ruta och jag fick gissa och se om jag kunde känna igen deras stilar. Det kunde jag! Jag känner igen mina tjejers stilar. (Ejjas var lite lättare för hon hade skrivit sitt namn) :)


Kan du känna igen de olika stilarna? Hehe, jag tror bara det är en mama som känner sina flickor så väl. Kanske har jag fel? :) Linda är ju inte längre med i dt-gänget men även hon hade gjort två rutor.


Saknades gjordes Cattie och Ejja. Ejja har sagt att hon kanske kommer på nästa träff! Hon bor rätt långt härifrån kan jag berätta... Det är Louise dotter Emilia som tar fotografiet.

Men det var inte det enda jag fick...

Ok, varning för bild på mig i baddräkt...


De tyckte jag skulle ha lite skoj när jag badade (och Emma, kanske mest Emma :)  )


Jag fick födelsedagskort av Pia Puma! Otroligt vackert!


Och en helt enormt vacker art journaling av Louise! Du ska få blicka in i den och se första sidan..


Kan man annat än att le?


Och den här underbara asken som jag fick av Johanna har jag mina ler-dekorationer i. Det var också Johannas ask som fick mig att köpa in "ben" till askar. De ska jag lägga in i lager i veckan, de kom fredags eftermiddag.


Av Cattie fick jag ett vackert kort och


Project life kort! Jo, jag älskar fortfarande att få scrapbookingprodukter fastän jag har en butik. Man kan inte köpa så mycket som man vill i sin butik, för då tjänar man inga pengar. Men det förstår ni säkert. Jag förstår det ganska väl nu. Det här är ingen bransch som man blir rik på. Men jag väljer sällan yrken för att bli rik. Jag vill ha en utmanande sysselsättning, och det är det verkligen att driva en butik, kan jag berätta. :) Det var det förstås att vara lärare också, men på ett annat sätt.


och från Ejja fick jag blommor och lyxig choklad!

och dessutom vet mina dt-tjejer vilket godis som är mina favoriter.. och jag fick ett lager som jag trodde skulle räcka hela sommaren men de är redan slut! :O Hoppsan!

Och Emma var överlycklig för hon fick en prinsess-färgläggningsbok och egna scrapsaker. :)

Igår, midsommarafton drack jag en jättegod dryck. Catties hemmagjorda rabarbersaft! Det är att verkligen fira det!Jag skrev en dikt till mina tjejer. Nej, jag brukar inte skriva dikter i vanliga fall. På de senaste fem åren har jag skrivit tre, varav två var i samband med min mammas begravning. Vill du läsa den? Den kommer här:

Till Cattie min tjej
vill jag säga: -Jag älskar dig!
Din humor, din stil
dina färger, ditt smil.

Till Linda min vän
jag saknar dig än.
Kommer aldrig dig kicka
min egen flicka!

Till Louise, min goding
jag tycker du är min moding
Modig med din tjej,
din syn på liv och mej.
Gör de vackraste bröllopskorten
där bland Ölandsforten.

Till Pia Puma min hjärter dam
mer vild än tam.
Är en fena med distresserna
kan verkligen alla finesserna.
Lite tokig och glader
och lite ont i vader…
Hoppas ditt ben blir bättre snart!

Till Johanna min tös
oj vad jag mös
När jag dig nyss fick möta
Du goa söta.
Dig är det ordning på
jag blir gärna inspirerad då.

Till Ejja min norrlands-tjej
jag önskar så att jag fick träffa dej!
Med färger och vitt
jag tar mig gärna en titt
på onsdagens alster
Håll mig nu inte på halster!

Kommer du ner på nästa träff?

Puss och kram Mama

och det var till svar på den här dikten som Ejja skrev att hon skulle komma ner till södra Sverige på nästa träff!
Gissa om jag älskar mitt dt-gäng! Allihop lika mycket!

1 kommentar:

Majsan sa...

ÅHH så härligt att få läsa allt detta!!
Vilken underbar DT-mama du är!! Du är bäst!
Så har du ju verkligen fått dom bästa DT-tjejerna också, dom är värda allt!! Helt underbara tjejer allihopa!!
Såå fint foto på er!! <3

Och jisses håller på att glömma att säga att alla korten.......ja vad ska man säga mer än......WOOW WOOW vilka duktiga DT-tjejer.......så vackra kort allihopa......ME LIKE!!


KRAMAR TILL ER ALLA!!
MAJSAN