länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 18 juni 2014

Somrigt gult

Onsdag och första dagarna av min först sommarledighet har passerat. Vädret är inte som jag planerat, +10 grader idag!!? Men jag värmer mig istället med känslan att skapa varmt och somrigt och det är ju inte helt fel tycker jag.
Idag visar jag ett kort i just somrigt och soligt gult. Jag har skapat utan motiv, där titeln, en underbar utstansad fjäril och färgstarka blommor fick vara i fokus.
Jag erkänner attt blommorna i underbara gula färger blivit en favorit. De är i härligt material och ger en fin känsla på kortet, precis som hjärtat i näver också gör. Jag gillar att använda olika material när jag skapar.
Fjärilen från Magnolia är en klass för sig! Stor, vacker och alldeles underbar! Bandet i vitt är också något alldeles speciellt!
 
Material från Moa Pyssel:
Band med blommor i vitt - Marianne Design (tillfälligt slut)
 
 
Sist men inte minst vill jag påminna er om vår SOMMARTÄVLING som pågår. Kika in, skapa och var med du också!!
 
Önskar er en härlig och fin dag!
Kram,
Eivor/Ejja

 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vilket underbart ljuvligt kort du gjort Ejja! Tack för inspirationen och hoppas att temperaturen stiger i norra Sverige också snart! kram