länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 6 juli 2014

Maja kort

Hej igen!

Nu tänkte jag visa er ett kort helt i Maja design papper från den nya kollektionen. Jag vet ju från många av mina scrapvänner att det finns dem därute som inte vill eller kan färglägga stämplar utan använder sig av färdigabilder, vintagebilder och mycket mer och det kan jag även göra om jag har svårt att hitta något passande. dessa Majabilder som är i den nya kollektionen var ju bara så söta med.Jag ville göra ett riktigt somrigt kort med denna underbara fikabild. Fullt med blommor och fjärilar för visst hoppas vi att sommaren kommer nu.


En doilies i bakgrunden får ju givetvis symboliser kak och tårtpapper och det kan ju inte passa bättre.


Ett staket och tittar ni noga så ser ni en liten kisse som går uppe på staketet och trippar.Liten tag fick sticka upp i hörnet som extra piff med en liten fjäril på.

Hoppas er sommar är bra och att ni fått ta det lugnt och skönt. Vissa har redan börjat sin semester och en del kanske börjar nu eller har en eller ett par veckor kvar. Värmen och sommaren kommer det är jag övertygad om och här har vi nu haft två helt underbara dagar med sol och värme. satt ute igår kväll och grillade och gick nog inte in förrän midnatt men det var så himla skönt.

Kramar Pia Puma

Material från Moa pyssel


Martha stewart lera och silikonformar skogen och trädgård

Dies

Finns det inte på sidorna jag länkar till så kan det vara slutsålt men jag länkar till liknande produkter som funkar lika fint och jag hoppas jag kan ger er nya idéer och inspirera er att göra egna varianter med.
5 kommentarer:

Linda Simpson sa...

Gorgeous Pia, love the beautiful embellishments and gorgeous butterflies. I am now following.
Hugs
Linda xxxxx

http://lindasimpsoncraftypieceofheaven.blogspot.com

Kate M sa...

Absolutely beautiful card - love it!
xx

Holley (Tondre) Barnhart sa...

So very pretty. Love the beautiful flowers you put on there. Cheers, Holley

Brawny x sa...

A gorgeous creation. So pretty x

Anonym sa...

Wow this is stunning, love the design and the lovely colours.

Hugs Erin x