länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 27 augusti 2014

Aquarius Tilda på mitt kort

Hejsan!

Idag visar jag mitt Magnoliakort med Aquarius Tilda som motiv. Jag har stämplat henne med min favoritdyna, Memento, Tuxedo black. Sedan har jag färglagt med ProMarkers.Jag stansade ut henne med spellbinders ovala stans för att sedan sätta motivet på Opulent Ovals som är en underbar dies från Spellbinders. Spellbinders är exklusiva bra dies. (Om man inte råkar köpa andrahandssortering på Ebay, då kan kvaliteten skifta) Men annars är de genomtänkta i sin design och bra metall. De är ofta gjorda så att pappret stannar kvar i diesen när man skurit ut det. Sedan embossar man diesen med pappret i sin stansmaskin. Först då trillar pappret ut. Väldigt praktiskt och bra!Denna dies finns här: Spellbinders


Seam binding är bandet jag inte klarar mig utan! Här har jag kombinerat den med spets. En charm hänger i seam bindingen. 


Lerdekorationer gjorda med Martha Stewarts lera och blommor från Prima.

Magnolia stamps

Som ni ser står kortet av sig självt. Jag har stansat ut en vikt cardstock så att inte hela blir utstansat upptill så jag kan sätta en ny diecut över den. 
Papprena kommer från Maja design. Det här är från sommarens kollektion. Ofta är de mer neutrala på baksidan och kan användas vilken årstid som helst därför.

Material från Moa Pyssel:


Må så gott och tack för titten!
kram Lotta

2 kommentarer:

Eivor Larsson sa...

Tack Lotta för idag! Sedan säger jag -Wow!! , du är så duktigt på färgläggning och få till korten med det lilla extra. Det är så fint!
Kram från mig,
Eivor/Ejja

Jok_96 sa...

wow vilket underbart kort, måste plocka fram mina magnoliastämplar och öva färgläggning.
Kram Johanna,