länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 31 augusti 2014

Bokmärke

Hej på er. 
Hoppas ni haft en trevlig helg. Själv har jag haft en kanonhelg och den är inte slut än. Igår var jag på Hultsfreds marknad och åkte rälsbuss från Västervik. en resa som tar nästan 2h men det är så himla mysigt. Där spenderade jag nästan hela dagen tillsammans med underbara människor och givetvis marknadskatten Sören Fernström. Han reser runt hela Sverige och klappar in pengar för hemlösa katter och har på 3 år klappat in över 200.000 kr. De ni. Vilket jobb han har som ligger i sin hängmatta och bara njuter av alla klappar.
Givetvis hade jag min kamera med mig så det kommer bli ett PL uppslag av resan framöver.

Idag tänkte jag visa er ett bokmärke. Har en god vän som snart ska resa utomlands och jag hörde att hon saknade ett bokmärke att ha i boken så hon slapp vika hörnen och givetvis blev jag flink i fingrarna.

Det är superenkelt att göra och alla har väl en massa stuvbitar hemma och de är ju perfekta till detta.


Jag använde mig av en vit stomme på 11x11 cm. Vek in två av hörnen mot varann och vek upp igen.

 
Sen satte jag mönsterpapper på insidan innan jag satte ett på de vikta hörnen för att fästa ihop dem.Efter det dekorerade jag dem med lite dies, och stjärnor bl.a. Ville köra lite på semester resetemat på detta bokmärke.

Material från Moa Pyssel.

Mönsterpapper 

Dies

 

Inga kommentarer: