länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 4 augusti 2014

Den sista beställningen

Hejsan!

Jo, den här veckan kommer en kund lägga den sista beställningen hos Moa Pyssel där vi varit tills nu. Alla system kommer sedan börja om från noll. Känns lite som en nystart faktiskt. Riktigt spännande och vi kommer få till en massa bra funktioner på webhotellet som vi inte haft förut.

Och jag tänkte fira den sista kunden lite extra. Hon (eller han) ska få det här kortet bl a. Har jag tänkt. Jag är lite osäker på vilken dag vi kommer stänga ner den gamla butiken, men ett par dagar till har vi på oss.


Stämpeln kommer från Gorjuss girls och är så söt!


Jag har använt mig av Primas vackra blommor. Vi tittar lite närmare på dem:
Corrine från Prima

De är helt underbara att arbeta med tycker jag! :)

Dessa formar har jag använt mig av till dekorationerna av lera:


ladybird

Övrigt material (förutom det jag redan nämnt) från Moa Pyssel:


Må så gott och ha en fortsatt härlig dag!
kram Lotta


2 kommentarer:

Jok_96 sa...

Så ljuvligt, jag får ligga och lurpassa, göra 4 beställningar om dagen ;)

Kram Johanna.

Susy sa...

Underbart fint!

KRAM SUSY