länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 15 augusti 2014

Färgglatt kort

Hej på er!

Äntligen fredag och en hel pysselhelg framför er ;)

Idag ser ni ett färgglatt kort från mig.
Jag älskar verkligen dessa papper som kommer från teresa collins.
Stämpelmotivet som kommer från joy, har jag lämnat orört, men det funkar ju att färglägga det med, min tanke är att om jag hade färglagt, så hade det försvunnit ändå med så mycket färg på alla papper och dekorationer, så därför lät ja den va.
Jag älskar blommor och dessa finns alla att köpa hos moas.Denna tag finns i ett underbart block från fabScrap, det finns massor av dem och i många olika uppsättningar. Jag är jätte glad att ja äger dem.
Min insida är papper från teresa collins och så stansade jag ut 2 fjärilar från la-la-land craft.


Nu önskar jag er en härlig helg med massor av pyssel.

Kram Johanna.

Material från moapyssel

Papper  - teresa collins
Dies - La la land crafts  (fjärilar)
Blommor - magnolia, prima mm
Metallhörn
Die cuts - fabscrap
Charms - fjäril
Halvpärla - Bo bunny
Stämpel - joy / stor solros

1 kommentar:

Eivor Larsson sa...

Superfint kort! Ja, hela helgen framför oss, härligt! Jag hoppas att lördagkväll fylls med pyssel för mig. Är så scrappnödig! Tack för inspirationen vännen. Kram