länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 20 augusti 2014

Layout med 6x6 papper

Hej!

Efter denna underbara sommar tycker jag att det är helt ok att vardag och lite mörkare kvällar kommer. För mig betyder det lite mer tid i pysselrummet och det gillar jag. Efter en lång och varm sommar är det härligt att få kika på alla papper, foton, dekorationer och annat fint som legat till sig under sommaren. Ja, ja, lite nytt har väl hunnit komma in också...vem kan t.ex. motstå vackra blommor, fina dies från Tattered Lace och Joy! och annat fin som finns hos Moa Pyssel??!

Idag vill jag visa er en layout (12x12) där jag använt mig av papper från Glitz i storleken 6x6. Jag har personligen varit lite låst med att dessa Paper Pads ska används till kort. Fråga mig inte varför, det har bara varit så. I alla fall så kom jag på att de är ju egentligen perfekta till layouts också. Fin idé va? Knäckte den alldeles själv...

Jag har dekorerat min layout med vackra turkosa blommor från Prima, Wood Veneers och lite band.

Att jag har fallit för alla fina dies som finns är bara att erkänna. Jag har här använt mig av en kugghjuls-dies. Det blir en häftig detalj som gör sidan lite mindre "plutt-i-nuttig". Jag har också dekorerat sidan med dots från SN@P. De är perfekta att använda!

Vackra papper i fina, matchande färger från Glitz Paper Pads ger sidan balans.

Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er en härlig dag!
 
Hej från mig,
Eivor/Ejja
1 kommentar:

Lotta sa...

Så underbar layout!! Vad skönt att vila ögonen på idag! :)
Den där kugghjulsdiesen var såå snygg där på sidan! och bokstäverna och hela layouten! Tack för inspirationen (och för mig att få räkna ner till 10.. hehe) kram din stolta DT-Mama