länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 17 augusti 2014

Once upon a time.....

Godag på er!

Idag tänkte jag visa ett kort där jag använt mig av endast vitt och guld samt den nya underbara diesen från Joy med prinsessvagnen.
Kortet är otroligt enkelt gjort men ändå är det en massa krusiduller och snirkligheter tack vare diesen som jag använt.Här ser ni en del av kortet som jag gjort i olika lager och sen satt 3D kuddar bakom för att få lite luft mellan lagren.
 

Själva stommen är en spellspinderdie och de har massor med läckra dies som man kan jobba på det här sättet med. Banderollen är en magnolia. I fönstren satte jag lite band som jag hittade hemma för att få lite extra effekt.
 

Banderollen embossade jag i guld och guldglittret bakom är guldglitter som jag strött över dubbelhäftande tejp som jag satte på pappret då jag inte hade guldpapper hemma.


Här ser ni kortet i helhet.

Hoppas ni gillade kortet och ha en trevlig söndag.

Kram 
Pia Puma

Material från Moa Pyssel

Dies


3 kommentarer:

Rosa A sa...

Superläckert!
Kram Rosa

Stephi sa...

åå så fint, ljuvligt!

Anita sa...

Supersnyggt med bara vitt och guld!