länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 16 augusti 2014

Så här använde jag de nya produkterna för att göra armband!

Hejsan!

En del nyheter är ju för roliga så man bara måste köpa in dem och prova. Den här nyheten var en sådan!
Nästan alla produkter jag har använt kommer från den nya kategorin "Smyckesdelar". De produkter jag behövde förutom dessa var: metallplattan för dies, en stansmaskin (min gamla big shot) samt att jag använde lite av Glossy Accent för att fästa armbandet på slutet.

Men nu böjar vi från början!

Jag började med att klippa till en smal remsa från läderimitationen. Sedan stansade jag ut smyckesdelarna med denna dies:


Den finns här: diamond dies

När jag stansar ut i läderimitation använder jag denna metallplatta från Cheery Lynn och jag rekommenderar att man stansar igenom fram och tillbaka minst två gånger. Det fungerade för mig. Sedan använde jag mig av det här verktyget:


Har man ett liknande vertyg så går det säkert jättebra det med. 

Jag rekommenderar att man är försiktig och mer lirkar än rycker när man håller på med läderimitation. Även om det är mycket starkare än papper så går det sönder om man använder för mycket kraft.

Jag lirkade in en del i låsanordningen. 


Här får man vara fingerfärdig. :)


Sedan är det bara att trä delarna i varandra.


På slutet visste jag inte riktigt hur jag skulle göra så jag lirkade in en del i nästa låsanordning och så limmade jag med glossy accent. Glossy accent är starkt och genomskinligt.


Ja, det fungerade! Titta så fint Emmas armband blev!

Jag bad Emma att mannekänga och då får vi se slutresultatet:


Så här ser låsanordningen ut när den är knäppt.


Och vi snurrade på armbandet för att se hur det ser ut.


Emma mannekängar! :)
En förpackning innehåller ett A4 ark med läderimitation. Jag vet inte hur många armband man får ut från ett A4 men jag ska visa hur mycket rosa läderimitation jag har kvar från igår. Nu använde jag ju flera färger som ni ser på bilderna, så det är lika mycket taget från de andra. Plus att jag har en hel del smyckesdelar kvar till nästa gång. Ps ser du att det går en diagonal strimma genom bilden? Det är solen som höll på att gå ner igår kväll som jag lyckades fånga när jag fotograferade produkterna. :) Lädret är jämt och fint i färgen, jag har kontrollerat.

Så här mycket har jag kvar, så jag tycker det är drygt:


Allt utom Glossy Accent och metallplattan (och stansmaskin) hittar ni här: Smyckesdelar!

Material från Moa Pyssel som inte är i denna kategori är:
Glossy Accent (stora förpackningen tillfälligt slutsålt)

Ha det så roligt med din smyckestillverkning! kram LottaInga kommentarer: