länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 26 augusti 2014

Våra digitala stämplar

Hejsan!

Jo, jag ville bara säga att ni får hemskt gärna visa vad ni gör med stämplar som ni köpt eller fått gratis av oss på Moa Pyssel. Det är så roligt att se vad ni hittar på. Vi har en grupp på facebook som lämpar sig jättebra för er att visa oss och alla andra vad ni hittar på. Gruppen finns här: https://www.facebook.com/groups/1431512027138388/.
Det var vår underbara designer Johanna som kom på idéen med en inspirationsgrupp. Och det är ju jättebra, där kan vi alla dela med oss av våra tips med Moa Pyssels produkter. Det är ju inte bara vi designers som är kreativa, ni kunder/vänner/designers/scrappare är ju fantastiska.

Digitala stämplar är stämplar som man skriver ut själv. Fördelen med digitala stämplar är att man kan ändra storleken på dem. Man kan skriva ut dem så många gånger man vill. Nackdelen är att datorn kan krascha och då förlorar man sina stämplar om man inte är noga med att spara dem. Men jag tycker att en mix av både gummistämplar och digitala stämplar är bäst. Båda har sina olika roller. På en del ställer fungerar det inte med digitala stämplar, på fysika layouter är det alltid bäst med riktiga stämplar. Om man vill stämpla på själva cardstocken.

Jag har också lagt till vattenmärke i butiken nu. De kostar 20 kronor och är vita och genomskinliga. De lägger du över ditt fotografi för att skydda din konst.

Här har jag använt mig av vattenmärket, du ser längst ned till vänster:

På den här bilden ser man både handgjort av stämpeln i svart som är en jpg och vattenmärket som jag lagt över fotografiet som är vitt och genomskinligt och i png format.


Så här ser den digitala stämplen ut. Den kostar 20 kronor att få den gjord speciellt för dig.
Du måste maila mig (eller lämna meddelande i butiken) med vad du vill för namn ska stå i stämpeln. Sedan gör jag den till dig och mailar den så fort jag är klar.

Här ser ni när jag har skrivit ut mina stämplar och stansat ut dem med cirkeldies. Det har kommit hem cirkeldies från Spellbinders men jag har inte hunnit lägga in dem i butiken än.


Sedan blir det fint om jag sätter en doillie bakom eller stansar ut ett runt motiv.
Doilies har vi här: doilies

Digitala stämplar har vi här: digitala stämplar

kram Lotta


Inga kommentarer: