länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 24 september 2014

Bokmärke

Hej,

Idag blir det ett bokmärke som jag visar er. Vår älsta son har precis börjat klass 2 och tycker om böcker och att läsa. Tänkte dock locka honom att kanske läsa lite mer och därför gjorde jag just ett bokmärke till honom. Han fick det i söndags och hans kommentar var så söt och gick rakt in i mitt hjärta ... "Men mamma, det är så fint så jag kan inte ta emot det!". Nu är märke i alla fall i en av hans favoritböcker.
Mitt bokmärke är lite "killigt", i blått och svart. Jag har färglagt den coola kill-stämpeln från Saturated Canary med copic sketch.
 
I och med att det är just ett bokmärke så måste det ju bara platt, så dekorationerna får vänta till nån annan gång. De produkter jag använt mig av är från Sn@p, papper och ett par dots.
 
Ett band för att verkligen få kolla på var i boken han är, fick bli ett vackert blått seam binding band.
 

Material från Moa:
 
Önskar er en fin onsdag!
 2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh vilken fin kommentar från din lille kille!! <3 Jättefint bokmärke vännen! kram Lotta

Pia Puma sa...

Jätteläckert bokmärke till en "liten" kille.

Pia Puma