länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 1 september 2014

Supersnabba tags

Hej!

Trots denna underbara hobby har jag sällan exakt det jag just behöver på lager (till min mans ständiga förvåning), och alltför oftast blir det att slänga ihop sina alster i flygande fart. Dagens snabba tags är ett exempel på detta (och tyvärr även exempel på att när man är stressad och ska fota sina alster så blir det inte alltid så himla bra - därför bara 2 bilder fastän jag knäppta ca 10...)

Tag:ens bas är en återvunnen kartongbit som jag klippt till,
sen har jag använt spillbitar (matchande bitar från Cosmio Cricket),
duttat på lite liquid pearls, och fäst en utstansad swirl.
Swirl:en är utstansad i - håll i er nu- mörkläggande lameller
som blev över efter uppmontering i uterummet! :-)
Gick hur bra som helst! Älskar att återvinna!
Faktum är att det går att stansa ut i väldigt många fler material
än bara papper...

...Jag har stansat ut en mindre cirkel (1 ½ inch) som jag gjort ett hål och trätt
en bit svart seam binding genom...
Verkligen easy peasy!

Material från Moa Pyssel:
Cardstock

Hoppas ni får en underbar vecka!
Kramar
//Cattie1 kommentar:

Unknown sa...

Snyggt !!! HUR kan du göra så fina runda och jämna pärlor?? Mina blir toppiga som bara den.

/ Sofia