länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 1 oktober 2014

Dopklänningskort

Hej,

I helgen var vi på ett underbart fint och speciellt dop. Det var speciellt, för till ett av barnen, finaste Agnes, är vi nämligen faddrar. Ett ärofyllt uppdrag och jag hoppas vi kommer att fixa det. Att finnas för henne och vara en del i hennes liv känns fantastiskt. Jag hade till de båda barnen (Agnes har en tvillingbror), gjort var sitt kort. Jag provade för första gången att göra ett dopklänningskort. Det var lite trickigt, men när jag fick kläm på det gick det fint. Jag dekorerade med blommor och band.

Insidan dekorerade jag med utstansade dies där jag skrev datum, namn och en vers på. Tycker att de blev fina detaljer.

Så korten i helhet, ett rosa till Agnes och ett blått till Adam.

 
Material från Moa Pyssel:
 
 
Önskar er alla en fin dag!
 
 
 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh så vackra dopkorten blev Ejja!! Helt ljuvliga :) kram Mama