länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 15 oktober 2014

Julkort - clean & simple

Hej,

Nu börjar vi här i norr närma oss vintern, det har snöat lite,lite några gånger i helgen. Den lilla snön som föll, smälte ju direkt, men vi närmar oss och igår var det -5 grader. Det har varit frost, vitt och helt enkelt väldigt vackert. Jag har inspireras lite av vädret till det kort jag visar idag.

Innan jag visar mitt alser för idag, vill jag påminna er alla om att Moa Pyssel kör en vecka till med specialpriser på Magolias stämpelkollektion "Stjärntecken".  De säljs för 69:-, och skickas fraktfritt.

Kortet som jag visa idag ett litet julkort i ljusblått och vitt. Jag har skapat ett så kallat "clean and simple"-kort.
Blommorna från Magnolia tycker jag är så otroligt vackra, stora och härliga. De här har en fin ljusblå färg.

De få dekorationer jag har använt mig av en tag-dies och en hjärtformad dies från Magnolia. De är så fina.

Kortet är 15x11 cm. Jag använde PionDesigns papper (Memory notes) som är i PL-format och skapade en kortbas till det. Pappret har verkligen så vackert motiv. På tagen från Magnolia har jag skrivit ut en digi-stämpel från Moa Pyssel.

Material från Moa Pyssel:
Papper - PionDesign - Days of winer (Memory notes som finns i fysiska butiken)

Önskar er en fin dag!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vilket vackert kort vännen! Men brrr vad kallt ni har redan. kram Lotta

Jok_96 sa...

Ljuvligt kort Ejja.
Kram Johanna