länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 21 oktober 2014

Lotta leker detektiv

Hejsan!

Ibland får jag vaga beskrivningar av våra underbara kunder om produkter som de sett och önskar att jag tar in. Jag älskar det! För då får jag "leka" detektiv. Jag tänkte berätta om mitt senaste detektivarbete. :)

Jo, det var uppe i Stockholm en kund kom fram och sa att hon sett en dies med "små bubblor som sitter ihop". Den var hon nyfiken på. Jag frågade om hon visste vilket märke det var, men tyvärr det visste hon inte.

Så jag åkte hem och grubblade. Det kunde inte vara något av de märken jag redan har, och jag har ju rätt många, för de känner jag till sortimentet på rätt bra. Så slog mig tanken att det kanske är ett märke jag undvikit för att jag själv haft lite problem att stansa ut med dem (innan metallplattans tid). Så jag kollade upp Memory Box. Och wow så många fina dies de har fått under tiden jag undvikit dem. Det var verkligen dags för mig att ge dem en andra chans.

Så jag hittade lite aspiranter på just den där diesen med stort D. För min kund.

Kan det vara denna?


Den har jag precis nyss, för 10 minuter sedan lagt in i nätbutiken. :)
Den finns här: Memory box.

Kanske inte ändå? Små bubblor... de där är ju inte så små. Men kanske denna?


Den här har små bubblor och den heter Tiny Bubbles. Kanske är det den här?

Eller...

Small ringlets, den ser ut så här:


Jag lovar att berätta om det var någon av dessa dies, det är ju inte ens säkert att jag tog hem rätt märke! 

För säkerhets skull tog jag hem alla sorter. Plus en till för min egen skull, jag älskar ju bårder, så jag var tvungen att ta hem denna:


Loopy ring border, fick också följa med hem till Moa Pyssel. Så vad säger du? Gillar du också runda former? Jag älskar cirklar, jag gillar många former, men alltid kommer jag tillbaka till denna klassiska ursprungsform. 

Vill du också testa och se om någon av dessa kan bli just din favoritdies? Välkommen in i buitken för avdelningen dies från Memory Box och se vilken som kan bli just din favorit! 


kram Lotta


Inga kommentarer: