länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 29 oktober 2014

PL uppslag

Hej,

Jag försöker komma igång med att göra lite Project Life och jag känner att jag sakta men säkert är på gång. Jag har tidigare skapat i SN@p album 6x8, men idag kommer jag att visa mitt trevande försök till stort PL-ande.
Jag har inte börjat skapa varje vecka utan jag kör barnens födelsedagar och våra resor. Idag visar jag ett uppslag under vår resa till Stockholm för 6 år sedan. Det är mitt första försök på 12x12 och jag erkänner att det är lite svårt men jättekul.  Jag har lite problem med att bli nöjd med dekorationerna, samtidigt som jag tänker och känner att det löser sig och att jag blir bättre och bättre på att tänka hur jag vill göra. Kanske måste jag shoppa lite bland Moa Pyssels Project Life saker..?

Hela uppslaget blev såhär. Det svåraste var att göra den stora fickan, men tycker jag fick till det till slut.

Jag har ännu inte köpt något PL-kort-kit utan söker bland mina pappersgömmor och använder de papper jag redan har. Jag har ju så många fina papper och tycker det funkar jättebra att använda dem. Jag skär eller klipper till dem till önskad storlek. 

Jag tycker om att kunna placera så många foton på en sida.  Att kunna skriva och berätta om fotona är för mig perfekt. Jag älskar journaling!

Rutan blev en fin detalj och inramning av mina älsklingskillar. Fokusen hamnar verkligen på dem och det gillar jag.

Liten trädekoration är aldrig fel... *ler*

Små text rutor och dots från Sn@p är ju bara så fina. De är några jag känner jag INTE vill vara utan, de är favoriter.

Hoppas jag kunnat göra er nyfikna på att vilja prova på Project Life och att ni kikar in i butiken för att se så mycket PL-produkter som finns.

Material från Moa Pyssel:

Trevlig dag!1 kommentar:

Lotta sa...

WOW så snyggt första uppslag i stort PL!! Du är så duktig Ejja! kram Lotta