länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 8 november 2014

Emma 6 år gästar oss idag

Hejsan!

En del föds med scrapbooking. Emma är en sådan tjej. Jag har scrappat hela hennes liv och hon började själv att klippa med saxar när hon var 2 år. När jag frågade om jag fick blogga hennes kort så blev hon jätteglad och sa ja! Fast så blev hon lite tveksam, hon kom ju inte riktigt ihåg vilka markers hon hade använt var...Jag lugnade henne och sa att jag brukar inte heller komma ihåg det och behöver inte ta med vilka färger vi använt. Sådan mor, sådan dotter? Hon har i alla fall färglagt med ProMarkers och FlexMarkers i ett par år nu och hennes favoriter är FlexMarkers. FlexMarkers har en mjuk spets istället för ProMarkers hårda. Jag har tänkt flera gånger att ta in FlexMarkers i butiken, men det har inte blivit av bara.

Emma har använt en magnolia-stämpel med mun. :)
Hon tyckte den är jättesöt och jag håller med henne.

Och Emma fick välja sina mönsterpapper själv och då blev det blommigt med glitter på. Träden är en dies från Magnolia som jag fick stansa ut till henne. 3d kuddarna satte hon på själv. God Jul är stämplar med min nya favoritstämpel. Diesen runt Magnolia-stämplen Alva, är en Marianne design som vi inte har längre i butiken. Jag kan självklart beställa hem den om någon skulle önska. Bara skicka ett mail till lotta @ moa pyssel.se  så fixar jag det. Utan mellanslag i mailadressen dock. Jag skriver bara så för att inte få så mycket spam-mail.

Idag är jag och butiken i Kalmar!

Må så gott! kram Lotta och Emma
ps Om någon vill lämna en kommentar till Emma så läser jag den gärna för henne, hon kan inte läsa än.

7 kommentarer:

Sandra sa...

Hej Emma!
Vilket otroligt fint kort du har gjort!!! Du är verkligen jätteduktig! Jättefina färger du har använt och självklart ska det vara blommigt med glitter det är hur fint som helst.
Hoppas vi får se mer av dina alster :)
Ha en fin lördag & hälsa mamma!
Kram, Sandra

Birgitta Kedebring sa...

Hej Emma!
Jag tycker att du är superduktig, du har gjort ett jättefint kort.
Hälsningar Birgitta

Cards By MI sa...

Ett väldigt charmigt och fint kort Emma. Gillar ditt härliga färgval och så fint du har placerat alla fina granar.
Kram
Marie

bili sa...

Så jättefint kort du har gjort Emma :) Fint målad mini Tilda och snyggt papper du använt. /bibbi

Jok_96 sa...

Så fint kort du har skapat Emma, härliga färger och jag gillar din magnolia Alva.
Kram Johanna.

Angelicasblogg sa...

Jösses Emma så fint!!vad duktig du är på att färglägga!och bara 6år gammal. Ett jättefint kort!hoppas du fortsätter tycka att detta är kul:) kram på dig
Hälsn Angelica

Cecilia sa...

Vilket fint kort du har gjort Emma!! Gillar ditt fina färgval och en magnolia med mun är toppen!! Hoppas vi får se mer av dina kort framöver.