länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 9 november 2014

Juldekorationer

Godag på er

Hoppas ni haft en trevlig helg, själv har jag tagit det mest lungt och varit inne då det varit riktigt grått och trist ute men idag ska jag upp till vårt katthem i min stad och fotografera lite då de även fyller 10 år. Får se om jag möjligen kan göra ett PL uppslag om händelsen framöver. Jag har ju själv tre katter varav två har varit hemlösa så de ligger mig varmt om hjärtat.

Så vad hade jag tänkt visa er idag då? Jo lite julgransdekorationer eller om man vill ha dem hängandes på något annat än julgran, själv har jag ju inte plats för någon gran.

Jag har gjort dem av dies, maja papper och sen glitter i stort sett.

Först ut är stjärnan.Jag har en dies med många stjärnor i olika storlekar så jag tog de två största och satte på varann. Sen hade jag en underbar ustansad ängel som passade så bra till maja pappret som jag satte 3d kuddar på för att få lite liv.


Här ser ni att är lite distans på ängeln från pappret.


Den andra diesen jag kommer visa är julgranskulor och med dem följer även hänget till kulan och givetvis använde jag mig den till stjärnan med. För att piffa till det lite extra satte jag några pärlor  på.

Så den andra kulan.


Här valde jag lite enklare. Diesen med kulan kommer i tre olika storlekar som man kan välja på. På denna valde jag den underbara diesen med skridskor och piffade på den lite med att sätta snörning på en av dem. Även här sitter det 3d kuddar bakom. Lite stickles glitter på skenorna med.


Som ni kanske märkt har jag glitter på kanterna. Hade dock inget glitterpapper så jag fick ta dubbelhäftande tejp utmed kanterna och sen strö glitter där. Funkar kanon det med även om det är enklare om man har glitterpapper hemma.


Här ser ni hänget som följer med detta set med dies och även här satte jag halvpärlor på.


Önskar er en fortsatt trevlig helg

Kramar Pia Puma

material från Moa Pysseldies


2 kommentarer:

Angelicasblogg sa...

Åh så fina!!

Lotta sa...

Men jisses så snygga dekorationer du gjort!! kram Lotta