länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

måndag 10 november 2014

Julkort - Wee stamp

Hej!

Dagens julkort var SÅ KUL att göra! Jag älskar den underljuva lilla älvan från Wee Stams - visst är hon bedårande? Sen gillar jag skarpt motiv som funkar både till jul och till resten av året! Jag utgick från de härliga gråa papprena ur Maja Designs Paper Pad, och lade till en smula (el två) rosa...:-)

Först hade jag gjort en bas jag gillade, sen fick jag för mig att det skulle vara snöflingor 
runt hela motivet: då stansade jag ut en binge som jag klippte i tu och 
fäste under cirklarna...


Hur kan man låta bli att bli kär???

Kanske somriga blomster, men jag inspirerades av
utmaningen "otraditionella färger"! :-)

Material fr Moa Pyssel:

Kramar
//Cattie


1 kommentar:

Lotta sa...

Åh så vackert kort Cattie! Och jag håller med om att hon är bedårande! Så snyggt du färglagt henne! tack för inspirationen kram Lotta