länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 3 december 2014

Julkort med dies

Hej,

Kan inte annat än att fortsätta visa att jag skapar julkort i min lilla verkstad. Idag visar jag ett kort med bl.a ett par fina dies.
Vimplarna är en favorit dies som jag tycker är väldigt mycket om, den är  så söt. Till titeln dammade jag av mitt första och gamla, gamla alfabet Metro.

Moa Pyssel har verkligen många, nya och fina dies! Sedan har ni väl inte missat att det har kommit in många nya blommor?! På detta julkort har jag använt mig av vita julstjärnor, rosor och sweetheart blossom. De utstansade julgranarna har fått ett par bling stenar på sig.

Papprerna kommer från Maja Design och tonen ska vara brun och beige...men fotar man i norra Sverige nu för tiden, är det svårt att få till de rätta nyanserna. Solen vill inte alltid visa sig, idag har vi haft en dag med olika nyanser av grått.

Material från Moa Pyssel:


Önskar er en fin och bra start på december!
Kram,1 kommentar:

Lotta sa...

Så underbart vackert kort Ejja! Och visst känner jag igen det där med att få till ljuset så här års. Ibland blir mina kort helt orangea när det är så mörkt. Tycker du fått till fotografiet bra ändå! kram Lotta