länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

lördag 24 januari 2015

Stampabilities stämplar

Hejsan!

Ja, jag har blivit så förtjust i Stampabilities stämplar och jag tycker att konstnären som färglagt motiven på träklossen har gjort rätt. Jag tycker man kan färglägga dem riktigt mjukt och fint. Och inte så starka färger. Det gör att de är lätta att färglägga. I flera områden har jag bara använt en enda färg och inte ens skuggat. Den här färgläggningen tog inte många minuter att göra och passar ändå de här motiven, tycker jag.


Här är riktigt enkla tags som man kan göra för t ex utsmyckning av en present till dop, eller som någon annan slags gåva. Jag har tänkt att skriva dit namnet nertill när jag vet vem som ska få tagsen.och så lite seambinding, baby rosa och ljus gul.

Alla stämplar från Stampabilties hittar ni här:

Ha en fortsatt trevlig helg och skapa det som får dig att må bäst.
kram Lotta xx


Inga kommentarer: