länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 27 januari 2015

Varor med frakt

Hejsan!

Jag hoppas allt är bra med dig!
Igår när DT-Ejja skulle handla en speciell vara i butiken så upptäckte hon att det inte gick att genomföra köpet med den varan i kundkorgen. Vilken tur att jag har mina dt-tjejer som kan upptäcka fel i systemet! Det visade sig att funktionen med att hämta i butik satte stopp för att genomföra sådana köp. Jag har faktiskt inte tänkt på det men ingen har handlat dessa varor via nätbutiken.
Nu vet jag nog varför..

Så jag har ändrat så man inte kan hämta varan i butik, och då gick det bättre. Skulle någon vilja handla hemma och hämta det färdigpackat i butiken så kan man höra av sig till mig så drar jag av frakten manuellt.


De här hundkorten till PL var en sådan vara tex. Den gick inte att köpa och skulle man ha kunnat det så skulle frakten varit fel i alla fall. Men det är åtgärdat nu. Jag får gå igenom och kolla så jag inte gjort samma misstag på fler varor bara.

Ha en fortsatt trevlig tisdag! kram Lotta


Butiken finns här: Butik Moa Pyssel

Inga kommentarer: