länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 15 februari 2015

Dagens kort.

Dagens kort är mycket eget på vad gäller papper. Valde att färglägga en av de fina stapabilitie stämplarna men  slutade med att jag satt och hade inget papper som passade. Så vad gör man då? Jo man gör eget mönsterpapper helt enkelt. Givetvis fick ju även hörnet vara med på just ett hörn då vi jobbar extra med hörn denna månad.
Jag valde att köra lite lager på lager och hade en bård bakom och satte hörnet lite utanför och på bården.Magnolias brides bow gjordes även den med eget mönsterpapper och så en dekoration i mitten. Lite olika spets som jag hade hemma med.


Den urgulliga stämpeln från stampabilities. Blommor som jag satt på vinröda pappersblommor. Embossade pappersblommorna med white embossingpulver för lite extra effekt.


Här ser ni mönsterpappret som jag gjorde från grunden av ett vitt papper. Ink blending tool över hela pappret med distressen evergreen bough. Sendan stämplat med en urfin stämpel från Stempelglede med en versamarkdyna som jag sedan embossade med ett vit fin embossingpulver. Har man inget sånt vitt pulver så kan man embossa med clear innan man färgar in med distressen för då lyser pappret igenom istället då färgen inte fäster på clear embossingpulver.


Hela kortet i sin helhel. Lite seembinding i vitt, band, charms och hjärtetags. Fjärilarna har jag dock klippt ut från ett papper jag hade här hemma.


Hoppas helgen varit kanon för er och att ni haft en bra alla hjärtans dag.

Kram 
Pia Puma

Material från Moa pyssel

Stämpel från

DiesBlommor
Mullberry från petaloo

Embossingpulver
1 kommentar:

Lotta sa...

Men jisses så snyggt Pia!! kram Lotta