länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

torsdag 19 februari 2015

Kort med Nellie Snellen

Hej,

En söt stämpel från Nellie Snellen får pryda mitt kort idag. En nätt och söt liten sak. Det finns flera motiv i den serien och de skickas fraktfritt, så välkomna att kika in och se om ni hittar någon som ni gillar.
Jag har klippt ut stämpeln och fäst den på en utstansad dies från Joy!. En nyhet som verkligen föll mig i smaken. Stilren, snygg, lite söt men inte för söt...ja, gissar att ni fattar.
 
Jag har lagt papper lager-på-lager och underst har jag stansat ut vackra hörn med dies från Nellie Snellen och också fäst en doilies i svart. Det är nog den som la grunden för mig att använda svart på kortet, ville så gärna använda den.

Jag har sedan bara dekorerat kortet med lite blommor i samma färg som kortet, lila, svart och vitt.


Material från Moa Pyssel:
 
Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,

1 kommentar:

Lotta sa...

Underbart kort Ejja! kram Lotta