länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 11 februari 2015

Layout med vackra hörn

Hej,

Idag visar jag min variant av användning av hörn och lite andra godsaker som finns hos Moa Pyssel. Mitt sätt att visa hörn blev på en layout och hörndiesen blev en inramning på min sida.
 
Jag stansade ut både ett brunt och vitt hörn och fäste på varandra, ville få lite djup i dem och ta upp det bruna i pappret även i hörnen. I och med att det stansar hörnet bara, fick jag klippa i nedre delen av diesen.

Pappret från ScrapBerry's är så vackert så jag dekorerade bara med olika blommor från Wild Orchid Crafts på ena sidan av layouten. Det är roligt att Moa Pyssel har fått in så många olika blommor från olika tillverkare. En vacker fjäril från Magnolia i rosa och vitt blir en fin detalj.

Det är inte ofta jag scrappar om mig själv, men när Lotta skickade de otroligt vackra papprerna från ScrapBerry's kunde jag inte låta bli. Pappret passade så bra till fotona från vårt bröllop!
Jag skrev lite på min layout om dagen och om min känsla, för det är viktigt att få med. Jag använde mig med vackra bokstäver i silver.

Material från Moa Pyssel:
Dies - Memory Box - Elegant Scrollwork (tillfälligt slut)
Papper - ScrapBerry's - snart i webbutiken
Små bokstavsstickers i silver - snart i webbutiken
 
Önskar er en en fin dag!
Kram från mig


2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh så vacker LO! Papprena passade såå bra till! De ligger på min lista att lägga ut i nätbutiken snarast. :) kram

Cattiegirl sa...

Gu så häftigt det blev med hörnen, med det bruna under! Tycker det ser ut som typ Primadekos!!!! :-)
Och vilken modelllik brud!
Kram
//cattie