länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

fredag 6 mars 2015

Glad påsk

Hej på er!

Idag vill jag inspirera er till att skapa påsk kort.
Moapyssel har fått in underbara ljuvliga gula fjärilar från magnolia och härliga påskiga klippark. Bilden stansade jag ut med en dies från joy - noor design En härlig gul ros från prima och så några hydragena med pärlor i sig, tänkte dem kunde vara som ägg ;) Den brun/vita vimpeln har jag tillverkat själv. Det är washitape som jag satt på ett albumblad och så klippte jag bara ut den. Tyckte det blev rätt läckert.

 Vattenkannan i trä är så läcker och i den har jag satt i mini thickers.
Den gula doilyn är en dies från joy, pappret med noter kommer från maja design.Så hela mitt kortNu önskar jag er en härlig helg.

Kram Johanna.

Material från moapyssel
Papper - maja design
whasitape
dies från joy noor design
klippark
gula fjäril från magnolia
Blommor från prima, 

1 kommentar:

Lotta sa...

Åh vilken härlig inspiration Johanna! De där snygga wood veneers ska jag lägga in i veckan i nätbutiken. :) kram Lotta