länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

onsdag 25 mars 2015

Glad Påsk

Hej,

Det närmar sig ju påsk nu, så idag visar jag ett kort med just en Glad Påsk-hälsning. Istället för ett motiv har jag använt mig av en text stämpel som säljs i ett helt set tillsammans med andra vackra stämplar.

Jag har på mitt kort för första gången på länge "kladdat" lite med gesso. Jag gillar hur strukturen blir och måste blir bättre på att använda masker. Moa Pyssel har fått in en hel del nya masker så en titt i webshopen kan jag rekommendera. En dies i form av ett hjärta från Magnolia får pryda ena hörnet och lite cheese cloth(ostduk) blev ett fint lager.

Jag ville göra ett göra ett kort i, för mig, påskiga färger, bla. gult och orange och det tycker jag lyckades bra med. Jag använde mig av en stor vacker blomma från Prima i gul-orange, ett band i vacker orange färg och mindre vita blommor.

De små äggen finns också i setet med stämplar. Jag här färglagt dem i ljust gult. Textstämpeln är verkligen fin och kul att det står Glad Påsk i olika typsnitt och på olika språk.

 
Material från Moa Pyssel:
Dies - Magnolia - My Love Heart
Mask - TCW 6x6 - Aztec (tillfälligt slut)
Cheese cloth (tillfälligt slut)
Gul blomma - Prima narketing (tillfälligt slut)


Önskar er alla en fin dag!
Kram från mig,

2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh så vackert kort Ejja! Jag ryser! Så vackert är det!! kram Lotta

Eivor Larsson sa...

Tack Lotta! Blir varm i hjärtat när du skriver så fint :)
KRAM!
Eivor/Ejja