länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

söndag 8 mars 2015

God söndag på er.

Idag är det dags för Vasaloppet så en del av er kanske sitter framför tvn och följer alla 15800 åkare som åker från Sälen till Mora. Kanske ni t.o.m sitter och pysslar samtidigt som ni följer dem.

Själv tar jag en lite lugn söndag framför tvn och senare lite bestyr här hemma som ska fixas men vem vet jag kanske hamna vid pysselbordet lite senare jag med.

Idag tänkte jag i alla fall visa ett enkelt manligt kort o bruna toner. Det är ju alltid svårt att få till manliga kort tycker jag då jag gärna vill ha lite lull lull på dem men det passar ju inte riktigt in.

Pappret kommer från maja design och jag har ruggat kanterna lite samt använt distress vintage photo utmed dem. Grattismärket finns att köpa i ett helt ark på Moa pyssel och visst passar guld ihop med brunt. Ramen kommer i ett flerpack med lite olika ramar.


Kugghjulen är gjorda i Martha Stewart lera i formar som finns hos moa. Har sprayat dem med distress ink så de inte skulle bli så markant vita på kortet.


En biljett och en canvastag är ju aldrig fel. Satte även dit en klockcharm som jag tyckte passade till klockdien bakom.


Vintagebilden på pojken kommer i ett set med flera bilder på pojkar. Visst är den fin.


Hela kortet i sin helhet ser ni här och som ni kan se har jag inte lagt på en massa lull lull utan hållt det ganska rent.


Får önska er alla en riktigt trevlig vasalopps/pysseldag.
Kram Pia Puma

Material från Moa pyssel


Grattissticker
biljett
Inga kommentarer: