länklista

  HemOm ossDesign TeamKontakta ossFAQ  

tisdag 24 mars 2015

Moa Pyssels första dies

Hejsan!

Ja nu har den äntligen kommit, Moa pyssels egna första dies. Det är jag som designat den. Jocke hjälpte mig lite med slutfinishen. Och nu har den då kommit! Med skakiga händer satte jag mig ner för att göra mitt första kort med den. Men jag var lite för skakig så jag fick lov att lifta mig själv. Helt plötsligt var mina idéer som bortblåsta. Väldigt sällan det händer, men nu när jag behöver dem mer än någonsin, ja då var det stopp.

Så jag liftade mig själv. Fick idéen när någon hade puffat mitt kort i ScapForum, en grupp jag är med i på facebook. :)


Ingen produkt eller färg är exakt samma utom de små sweet heart blossoms (som är på väg till oss igen, men det brukar ta ett tag innan de kommer)


Här ser ni tydligt vår nya grattisdies. Den kostar bara 59 kr inkl frakt! För en stor härlig svensk-designad dies. Jag hoppas ni köper den för då får jag designa fler! 

Diesen hittar ni här: Moa Pyssel Grattis-dies

Kram Lotta xx

2 kommentarer:

Lia sa...

PH va kul med en egen designad die ich givetvis kommer jag köpa den så vi får se fler fina dies av dig 💖

Gunilla/Nilla sa...

Underbart läckert kort! Den diesen var verkligen fin.